Waarom Achilles autolease?

Lage CO2 uitstoot bijtelling

Bent u op zoek naar een auto met lage CO2 uitstoot en bijtelling? Bij ons kunt u bijvoorbeeld verschillende modellen van het merk Fiat aanschaffen. Dit is momenteel het automerk met de laagste CO2 uitstoot. Is bijtelling belangrijk in uw keuze voor een leaseauto, maar wilt u geen Fiat rijden? U kunt bij ons ook groene auto’s van onder andere Toyota, Citroen, Volkswagen, Renault en vele andere merken leasen.

Waarom kiest u voor Achilles Autolease?

Achilles Autolease heeft als eerste leasemaatschappij in Nederland het ISO 14001 milieucertificaat gehaald. Dit uit zich onder andere in het feit dat wij oog hebben voor auto’s met een lage CO2 uitstoot. Doordat de bijtelling van deze auto’s lager is, heeft u een aantrekkelijk fiscaal voordeel. Zowel u als het milieu profiteert van uw keuze. Wij hebben een ruim aanbod auto’s waarvoor de CO2 uitstoot en bijtelling zeer laag zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over CO2 uitstoot en bijtelling? Of heeft u vragen over onze flexibele leaseoplossingen? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs via 070-315 52 66 en ervaar onze persoonlijke aanpak.