Waarom Achilles autolease?

Aircoproblemen? Houd het hoofd koel

 Wanneer u constateert dat uw airco kapot is, belt u het landelijk nummer van Repairnet 0900-1114442. Het callcenter registreert uw gegevens en er wordt een afspraak gemaakt, waarvan u de bevestiging per e-mail ontvangt. U kunt ook rechtstreeks via de website van Repairnet een afspraak maken. Klik het icoontje leaserijder met airco probleem aan en vul het antwoordformulier in. U wordt binnen een werkdag teruggebeld voor het maken van een afspraak. Ook hiervan ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

In de bevestigingsmail staat precies vermeld bij welke aircospecialist u wordt verwacht en wanneer. De afstand naar de dichtstbijzijnde aircospecialist bedraagt binnen Nederland nooit meer dan 35 kilometer. U bent dan verzekerd van de beste vakmensen en een uitstekend serviceapparaat. Tijdens die eerste afspraak wordt uw airco grondig bekeken. Indien mogelijk worden kleine problemen direct verholpen.

Vervangend vervoer

Als uw auto bij de aircospecialist staat, komt u in aanmerking voor vervangend vervoer*. U krijgt dan tijdelijk een auto die dicht tegen de prijsklasse van uw eigen leaseauto aanzit. Heeft u geen tijd om uw auto naar de aircospecialist te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice*. Onze partners halen uw auto dan op en brengen deze na reparatie weer terug.

* Afhankelijk van uw leasecontract

Eenvoudige administratieve afhandeling: u hoeft niks te doen!

De administratieve afhandeling wordt rechtstreeks verzorgd door Repairnet in samenspraak met Achilles Autolease. U hoeft dus verder niks te doen en u weet altijd waar u aan toe bent: snel, zorgeloos en betrouwbaar.