Aircoprobleem? Houd het hoofd koel

21-05-2012

repairnet_logo.JPG

 

De zomer is in aantocht, wat betekent dat de buitentemperatuur langzaam maar zeker ook zal stijgen. De meeste leaserijders zullen op dat moment profiteren van een goed werkende airco in hun leaseauto. Mocht die airco toch niet goed functioneren, dan komt u daar natuurlijk achter op een warme zomerdag. En juist op dat moment heeft de dealer geen tijd, niet de expertise of heeft u als leaserijder heeft niet de tijd om de auto weg te brengen…Wat nu?
 
Achilles Autolease heeft een perfect alternatief voor u gevonden: Repairnet.
Repairnet is een landelijk dekkend samenwerkingsverband van aircospecialisten dat zich speciaal heeft toegelegd op snelle service voor de leaserijder, zodat u zo min mogelijk wordt gehinderd in uw dagelijkse werkzaamheden.
 
De aircospecialisten van Repairnet lossen een aircoprobleem snel en vakkundig voor u op. Logisch ook, want dat is wat ze doen: airco’s repareren. 
 
Heeft u een aircoprobleem, houd het hoofd koel: bel 0900-1114442 of ga naar onze website: www.achillesautolease.nl/mijnleaseauto/onderhoud. Dan weet u tenminste zeker dat het probleem in één keer wordt opgelost, en dat het u niet meer tijd kost dan strikt noodzakelijk is. Eenvoudig, makkelijk en snel!
 

Meer nieuws