Bekeuring online !

29-10-2010

Helaas……het gebeurt ons allemaal wel eens: een bekeuring!

Omdat het ontvangen van een bekeuring op zich al vervelend genoeg is, vinden wij het bij Achilles Autolease belangrijk om het u zo makkelijk mogelijk te maken om deze bekeuring te betalen en om u eenvoudig de mogelijkheid te geven om bezwaar te maken, wanneer dat naar uw mening nodig is.
 
Wanneer u bezwaar wilt maken heeft u de originele beschikking van het CJIB nodig en die kunt u sinds kort gemakkelijk en gratis downloaden van onze website.
 
Op onze recentelijk geheel vernieuwde website ( www.achillesautolease.nl ) kunt u uw bekeuring downloaden via de link, die u kunt bereiken via “mijn wagenpark” of “mijn leaseauto”.
 
Deze kostenloze en milieuvriendelijke oplossing heeft tot gevolg dat wij geen originele beschikkingen meer hoeven toe te sturen, tenzij daar voor u in een specifieke situatie aanleiding voor is. U kunt in dat geval contact opnemen met uw leaseadvsieur. of mail naar : info@achillesautolease.nl
 
De eerste gebruikers van deze nieuwe service zijn zeer te spreken over het gemak. Opnieuw laat Achilles zien dat wij ook op het gebied van “online” mogelijkheden tot de top in de markt behoren!
 

Meer nieuws