In de spotlights: CPM Nederland

11-01-2010

CPM2_2a.jpg

Om u een idee te geven wie onze klanten zijn en wat zij vinden van Achilles Autolease zetten wij in iedere LeaseFlash een van onze relaties in de spotlights. Deze keer is dat CPM Nederland.

CPM Nederland heeft op dit moment meer dan 20 auto’s rijden bij Achilles Autolease, een aantal dat in 2010 fors zal toenemen doordat er inmiddels een aanzienlijk aantal in bestelling staan.
 
Over CPM Nederland
CPM Nederland is dé toonaangevende sales development agency en is onderdeel van CPM International. Het werven, ontwikkelen en het behouden van klanten voor haar opdrachtgevers is het bestaansrecht van CPM. Al jaren voert zij doeltreffende Field Marketing en Contact Centre campagnes uit voor klanten als Nokia, Unilever, Shell en Procter & Gamble. De kerncompetenties van CPM bieden resultaatgerichte oplossingen voor sales, detachering, auditing, events, customer care, merchandising, demonstraties en sampling.
 
CPM is volop in beweging
Begin november informeerde CPM haar klanten en hopelijk toekomstige klanten over de wijziging van de organisatie. CPM heeft een weloverwogen aanpassing doorgevoerd om nog beter in te spelen op ontwikkelingen in zowel de Belgische, als Nederlandse, maar vooral ook overkoepelend de Benelux markt.
 
CPM Nederland heeft inmiddels alweer bijna 15 jaar kennis, ervaring en inzichten in Sales Outsourcing van Field Sales Activiteiten en impactvolle Merchandising campagnes voor klanten als Nokia, P&G, Ziggo, en Canon. CPM België is al ook al vele jaren actief op de Belgische markt en heeft van oorsprong en sterke achtergrond in in-store demo’s.
 
Het vormen van een CPM Benelux organisatie brengt, naast nog meer directe toegang tot de eigen kennis en ervaring, ook voordelen in beheersing van projecten die grensoverschrijdend zijn. Eén aanspreekpunt op operationeel, tactisch of management niveau. CPM kan dat door een efficiënte interne structuur echt waarmaken waarbij een uniform “excellence in execution”, één van de CPM-kernwaarden, voorop staat.
 
Samenwerking CPM met Achilles Autolease
De samenwerking tussen CPM en Achilles is een aantal jaar geleden tot stand gekomen via Europcar. CPM deed al een aantal jaren zaken met Europcar en huurde vele auto’s voor de tactical (kort lopende projecten) afdeling. Europcar heeft zustermaatschappij Achilles Autolease geïntroduceerd en na een gesprek met de toenmalige directeur is de samenwerking tot stand gekomen.
 
Erica de Brouwer (Office & Facility Manager) ervaart de samenwerking als volgt: “We hebben met Achilles alweer een aantal jaren een goede relatie. Dat komt omdat Achilles goed inspeelt op de zaken die voor ons belangrijk zijn, zoals meedenken en met goede oplossingen komen voor specifieke situaties. Verder begrijpt Achilles dat het belangrijk is dat snel en accuraat gehandeld wordt, omdat een dynamisch organisatie als CPM dit zeker vereist. Belangrijk is verder dat gemaakte afspraken goed worden nagekomen. Ook verwacht CPM van Achilles en zeker van de medewerkers grote flexibiliteit, en dat laten ze in de praktijk ook zien. De prijs en service moeten natuurlijk goed zijn maar typerend voor onze relatie met Achilles zijn toch wel de mensen en het onderlinge persoonlijke goede contact. Het draait tenslotte ook in onze business om de mensen.”

Meer nieuws