Klant tevredenheids onderzoek

29-10-2010

Voor Achilles Autolease is het van essentieel belang dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten.

 
Sinds geruime tijd wordt aan de berijders van onze lease-auto’s, zowel bij aflevering, als na schadeherstel of een onderhoudsbeurt, gevraagd naar hun ervaringen. Daarnaast komt de kwaliteit van onze dienstverlening uiteraard ter sprake bij onze afspraken en contacten met u. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld en maakt het ons mogelijk om ons serviceniveau te meten en waar nodig aan te passen aan uw wensen.
 
Binnenkort gaan wij van start om middels een online enquête uw mening over Achilles in kaart te brengen. In deze snel veranderende tijden is er niets belangrijker dan voortdurend te ontwikkelen en te luisteren naar onze klanten. De vragenlijst zullen wij beknopt houden, zodat het invullen hiervan u niet meer dan een paar minuten van uw tijd kost.
 
Wij stellen uw medewerking enorm op prijs als u onze enquête krijgt aangeboden. U kunt invullen waarover u tevreden bent, maar ook waar u onze eventuele verbeterpunten ziet! Het maakt het voor ons mogelijk om u – ook in de toekomst – tevreden te houden over de toegevoegde waarde die wij u als leasemaatschappij bieden.
 
Met vriendelijke groet,
André van Es
Sales Manager

Meer nieuws