Home Home Home Home Mijn Achilles Mijn Achilles Mijn Achilles Mijn Achilles Over Ons Over Ons Over Ons Over Ons Auto kiezen Auto kiezen Auto kiezen Auto kiezen Leasevormen Leasevormen Leasevormen Leasevormen Milieu & Maatschappij Milieu & Maatschappij Milieu & Maatschappij Milieu & Maatschappij Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Vraag & antwoord Vraag & antwoord Vraag & antwoord Vraag & antwoord Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Contact Contact Contact Contact

Het Achilles Autolease team

 

 

 

Wij vinden het belangrijkde kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We hebben dan ook een uitzonderlijk laag verloop in het personeelsbestand. U vindt bij ons dus veel mensen met ruime kennis en ervaring. 

Ons Team

Directie


Lucas 150
Lucas Hanou - Directeur

Na het afronden van een HBO en Universitaire studie Bedrijfskunde is Lucas aan de slag gegaan bij een grote leasemaatschappij. Hier heeft hij twaalf jaar lang in verschillende functies gewerkt. Sinds 2009 is hij directeur van Achilles Autolease. Lucas wordt door zijn collega's gewaardeerd omdat hij zijn strategische inzichten uitstekend om kan zetten naar praktische commerciële acties. Naast zijn rol als directeur is Lucas actief als bestuurlid bij de Autolease Alliance.

Buiten werktijd geniet Lucas van zijn gezin, werkt hij graag in de tuin en maakt hij zo nu en dan een ritje met zijn motor.

Commercie

Andre 150
André van Es - Manager Sales & Marketing

Nadat André zijn opleiding Commerciële Economie heeft afgerond is hij aan de slag gegaan in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft zijn eerste ervaring opgedaan in de zakenreiswereld en is inmiddels al jaren actief in de leasebranche. André werkt sinds 2009 bij Achilles Autolease en is eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en marketing uitingen. André is creatief en is een coachende manager die graag ziet dat de collega's zich ontwikkelen en alles uit zichzelf halen.

In zijn vrije tijd is André graag op reis om mooie dingen in de wereld te zien en fotograferen. Verder is hij een echte balsport liefhebber. 

 Erik 150
Erik Bartelink - Manager Commerciële Binnendienst

Al 13 jaar is Erik werkzaam bij Achilles Autolease. Met zijn brede kennis van auto's op zowel technisch als inkoopvlak stuurt Erik niet alleen de commerciële binnendienst aan maar fungeert ook als waardevolle informatiebron voor alle collega's. Buiten zijn verantwoordelijkheid voor de commerciële binnendienst draagt Erik er zorg voor dat onze systemen meegaan met de ontwikkelingen van de markt zodat wij maatwerk kunnen blijven leveren. Erik is met zijn brede kennis van de automotive branche een vraagbaak voor de collega's van alle afdelingen en staat altijd klaar om de leaseadviseurs te helpen bij het leveren van optimale dienstverlening aan onze klanten.

Wanneer Erik niet aan het werk is gaat hij bij mooi weer graag varen. Ook vertrekt hij regelmatig richting de bergen van Oostenrijk om te gaan skiën met vrienden en zijn gezin.

  jeroen 150
Jeroen van der Zijden - Accountmanager

In 1997 is Jeroen zijn carriere bij de Spuigroep begonnen bij Europcar Autoverhuur. Na anderhalf jaar is hij intern doorgegroeid naar de functie van Accountmanager bij Achilles Autolease. In 2008 heeft hij, zoals hij dit zelf noemt, een uitstapje gemaakt om bij ADO Den Haag te gaan werken. Sinds 2011 is Jeroen weer terug bij Achilles Autolease. Jeroen heeft een breed netwerk, doet graag een stap extra voor zijn klanten, helpt zijn collega's waar hij kan en is voor velen in de regio het gezicht van Achilles Autolease.

Jeroen gaat in de avonduren graag lekker uit eten en is een liefhebber van voetbal.

Tim 150 
Tim Jehee - Accountmanager Acquisitie

Tim is sinds begin 2015 werkzaam bij Achilles Autolease in de rol van Accountmanager Acquisitie. Tim heeft een achtergrond in de credit management branche en ook daar verschillende commerciële rollen vervuld. In zijn functie bij Achilles Autolease is hij verantwoordelijk voor het vinden en binden van nieuwe relaties.  

Naast zijn werk bij Achilles Autolease is Tim druk bezet als trainer/coach van de B1 van Quick Boys en hij beschikt over de bijbehorende diploma's. Thuis staat hij graag in de keuken om zich culinair uit te leven en natuurlijk om aan tafel van de resultaten hiervan te genieten. 

 

 

 bas 150

Bas Gerretsen - Senior Leaseadviseur

Bas begon zijn carrière als autoverkoper. In 1999 is hij het team van Achilles Autolease komen versterken. Inmiddels adviseert Bas de klanten van Achilles Autolease al 16 jaar en is hij niet meer weg te denken uit de organisatie. Bas is in zijn rol als Senior Leaseadviseur verantwoordelijk voor het leveren van maatwerk & kwaliteit aan zijn klanten. Verder is Bas een enthousiaste ISO coördinator en lid van het BHV team. Begin 2014 heeft Bas zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool afgerond.

Bas is graag sportief bezig, zijn weekenden vult hij met voetballen, tennis en het spelen van cricket. Wanneer het lekker weer is bezoekt hij graag festivals.

ron 150
Ron Wolsheimer - Senior Leaseadviseur

Al 10 jaar is Ron werkzaam bij Achilles Autolease. Hij begon zijn carrière in de verzekeringen en werkte bij een dealer bedrijf in de Haagse regio. Ron is als Senior Leaseadviseur verantwoordelijk voor de klanten in zijn team waaronder de leden van onze partner Bouwend Nederland. Hij is daarnaast ook dé aangewezen persoon als u meer wilt weten over Motorlease. Naast het klaarstaan voor klanten is Ron samen met Bas verantwoordelijk voor BHV bij Achilles Autolease.

In het weekend kan je Ron tegenkomen op de weg. Hij is namelijk veel op pad met zijn geliefde Harley Davidson.

Melvin 150
Melvin Pott - Leaseadviseur

Sinds 2013 is Melvin één van onze gewaardeerde leaseadviseurs. Voor hij bij ons kwam werken, werkte Melvin 6 jaar lang voor één van onze concurrenten waar hij zowel een binnen- als buitendienstrol vervulde. Melvin heeft veel kennis van auto’s en de laatste ontwikkelingen op het gebied van leasing. Hij staat altijd klaar om de berijders en klanten te adviseren bij het maken van keuzes.

Als Melvin niet met auto’s bezig is, gaat hij graag hardlopen en wielrennen. Sinds enige tijd is hij ook actief bezig met fotografie.

Erdal 150 
Erdal Cetin - Leaseadviseur 

Erdal is al 7 jaar actief in de leasebranche. Sinds halverwege 2014 maakt Erdal deel uit van de commerciële binnendienst van Achilles Autolease. Erdal denkt met zijn klanten mee en komt graag met passende oplossingen. 

In zijn vrije tijd is Erdal druk met het kattenkwaad dat zijn kleine man uithaalt. Als hij even tijd heeft, trapt hij een balletje of is hij te vinden in de boksschool.

Yvonne 150
Yvonne Boots - Contractbeheer

Yvonne werkt al 8 jaar met veel plezier voor Achilles Autolease waar ze zorgt dat alles op de afdeling contractbeheer goed verloopt. Ze regelt daarnaast de huurauto’s voor onze klanten en onderhoudt de contacten met dealers zodat de bestelde auto’s bij de berijders terecht komen. Voordat Yvonne het team van Achilles Autolease kwam versterken heeft ze onder meer bij een leasemaatschappij in Rijswijk gewerkt.

Zodra Yvonne het pand verlaat, heeft ze het druk met haar twee jonge dochters waarmee ze graag op pad is. Daarnaast maakt Yvonne tijd om sportief bezig te zijn en gaat ze regelmatig  hardlopen met haar hardloopclub.

Martijn 150
Martijn Ouwehand - Medewerker Accountsupport

In 2011 heeft Martijn zijn Bachelor Business Administration behaald aan de IVA te Driebergen. Na zijn studie is hij gestart in de functie van Medewerker Marketing en Communicatie bij een autodealer. Sinds een jaar is Martijn de steun en toeverlaat voor de commercie afdeling. Hij zorgt voor contractaanpassingen, regelt wagenparkoverzichten voor de accountmanagers, ondersteunt op het gebied van marketing en springt bij waar nodig. Martijn is flexibel, creatief en erg klantgericht.

Op zaterdag is Martijn, weer of geen weer, een strenge maar rechtvaardige KNVB jeugdscheidsrechter. Daarnaast is Martijn een liefhebber van alle (bal)sporten. Als Martijn niet sportief bezig is gaat hij graag op reis met zijn vriendin. 

Operations

Ernest 150 
Ernest Bruynis - Manager Reparatie, Onderhoud & Banden

Ernest volgde een autotechnische opleiding aan het IVA te Driebergen. Daar in Driebergen werd er benzine toegevoegd aan zijn bloed. Vervolgens ging Ernest aan de slag in de werkplaats bij een aantal dealerbedrijven en maakte na twaalf jaar de switch naar het autoleasevak. Sinds 2004 is hij bij Achilles Autolease als operationele man verantwoordelijk voor het rijdende wagenpark. Zo houdt hij zich onder meer bezig met onderhoud, schade, transport, verzekeringen en leveranciers. Daarnaast is hij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op autotechnisch gebied.

Ernest vindt het leuk om te skiën, hard te lopen en te klussen. Ook gaat hij graag op stap met zijn kleinkinderen. 

 
ronald 150Ronald Kersten - Medewerker Schade

Ronald werkt sinds 2008 bij Achilles Autolease op de afdeling Schade. Daarvoor deed hij 16 jaar ervaring op in de verzekeringsbranche. Ronald is onder andere verantwoordelijk voor het innametraject aan het einde van het leasecontract. Maar hij helpt ook graag bij andere zaken. Heeft een berijder bijvoorbeeld schade aan zijn auto, dan adviseert Ronald graag over het invullen van het schadeformulier.

Ronald pakt binnen Achilles Autolease de mooie rol op van het organiseren van steun aan goede doelen. Elk jaar zorgt hij dat de collega’s een keuze kunnen maken uit inspirerende lokale en landelijke initiatieven.

 joost 150
Joost Wouters - Medewerker Schade

Joost heeft opleidingen gevolgd in de richting van Autotechniek en Bedrijfsmanagement. Al sinds 2004 handelt Joost schades af bij Achilles Autolease. Zijn specialisme is regres, het verhalen van schades. Joost is een doorzetter die door zijn vasthoudendheid veel schades weet te verhalen en daarmee de eigen risico’s voor onze berijders zo veel mogelijk beperkt.

In zijn vrije tijd heeft Joost een bijzondere hobby, het kweken van reuzenpompoenen. Zijn record ligt boven de 200 kilo! Daarnaast gaat hij graag alleen of met zijn kinderen racen met zelfgebouwde Radio Controlled  automodellen of racet hij rond in een kart.

Michiel 150
Michiel Uittien - Medewerker Reparatie, Onderhoud & Banden 

Michiel is na de MTS Motorvoertuigentechniek begonnen bij garage Auto West, voorheen was dit ook een onderdeel van de Spuigroep. Vanuit hier is Michiel overgestapt naar Europcar. In 2007 is Michiel doorgegroeid naar medewerker RO & B bij Achilles Autolease. In deze functie zorgt Michiel er met zijn technische kennis voor dat de onze klanten mobiel blijven, de auto’s goed onderhouden worden en onze berijders op veilige banden de weg op gaan. Daarnaast is MVO een belangrijk aspect waar hij in zijn functie mee te maken heeft. Op dit moment is Michiel naast zijn werkzaamheden bij Achilles Autolease ook bezig met de HBO opleiding Technische Bedrijfskunde. 

Als Michiel niet aan het werken of studeren is, maakt hij graag mooie reizen en is hij actief bezig met verschillende sporten.

Frank 150
Frank Holthuis - Medewerker Reparatie, Onderhoud & Banden

Na zijn opleiding in de autotechniek heeft Frank een aantal jaar gewerkt met industriële pompen. In 1991 heeft hij de overstap gemaakt naar leasing. Frank heeft heel veel kennis van onderhoud aan auto’s en staat onze berijders graag te woord wanneer ze technische vragen hebben.

Als hij zich niet op het kantoor in Den Haag bevindt, gaat hij graag op zijn motor weg. Daarnaast hebben wij vernomen dat Frank ook in en rond het huis erg handig is. Dit ontkent hij echter stellig.

Finance, Planning & Control

Lisette 150
Lisette Vesseur - Manager Finance, Planning & Control

Na haar opleiding Bedrijfseconomie heeft Lisette 9 jaar als consultant gewerkt, waarbij ze in diverse branches de Finance teams van haar opdrachtgevers versterkte.

In 2011 verliet ze deze eerste werkgever om aan de slag te gaan als manager Finance, Planning & Control bij Achilles Autolease. Nu is ze eindverantwoordelijk voor Finance binnen Achilles, stuurt ze haar team aan en houdt ze zich bezig met financiële zaken zoals de boekhouding, debiteurenbeheer, rapporteren en begroten. Daarnaast speelt ze ook een rol bij de klantacceptaties. De eigenschappen sociaal, enthousiast en gedreven kenmerken Lisette en ze vindt het mooi dat plezier en hard werken heel goed samen gaan bij Achilles.

In haar vrije tijd gaat ze graag met haar gezin op vakantie naar Italië of brengt ze tijd door met haar familie en vrienden.

 Hans 150
Hans Korving - Medewerker Debiteurenbeheer

Hans werkt sinds 2006 bij Achilles. Hij doet bij ons uiteenlopende dingen. Grote kans dat u wel eens contact met hem hebt gehad over zaken omtrent debiteurenbeheer. Kent u hem niet? Dan heeft u waarschijnlijk nog nooit vragen over uw facturen gehad en verloopt de incasso zonder problemen.

Buiten werktijd loopt Hans graag hard. Het liefst lange afstanden. Ook bezoekt hij graag voetbalwedstrijden in België of Duitsland. Verder staat hij graag als supporter langs de lijn bij voetbalwedstrijden van zijn zoon, of bezoekt hij de dansvoorstellingen van zijn dochter.

 Michael rond bijgesneden 2

Michael van Leeuwen - Assistent Controller

Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest in de bewogen wereld van de consultancy branche (bij o.a. een Big Four), heeft Michael sinds 3 jaar een vaste, afwisselende en uitdagende basis gevonden op de Finance afdeling van Achilles Autolease. De functie, Achilles en de collega’s passen goed bij hem en zijn goed te combineren met zijn gezinssituatie. Het werk dat Michael doet is zeer divers, hij is bijvoorbeeld als Supervisor Crediteuren verantwoordelijk voor de processen binnen de Crediteurenadministratie. Verder verzorgt hij de meeste (in-en externe) rapportages, maakt analyses en verzorgt de financiële maand- en jaarafsluiting van een zuster maatschappij van Achilles. Hij is medeverantwoordelijk voor de interne beheersing van alle operationele en financiële processen.

In zijn vrije tijd beoefent hij graag Japans Jiu Jitsu en Grapplin. Voor de wat meer passieve ontspanning rijdt hij motor of speelt piano.  

Monique 150
Monique Kort - Telefoniste / Debiteuren en contractbeheer ondersteuning

Monique is inmiddels al 12 jaar in dienst bij Achilles Autolease. Voor ze het team in Den Haag kwam versterken heeft ze 13 jaar op verschillende afdelingen van de ABN AMRO bank gewerkt. Ook bij Achilles Autolease is Monique heel flexibel in haar werkzaamheden. Ze is niet alleen telefoniste/administratief medewerker, maar heeft  ook werkzaamheden op de schadeafdeling verricht. Veder werkt ze mee aan het debiteurenbeheer en ondersteunt ze één dag in de week de collega’s op commercie.

In haar vrije tijd is Monique te vinden langs de lijn als haar kinderen handbal spelen. Ook wandelt ze graag of ontspant thuis door het lezen van een boek of het maken van een legpuzzel.

 Pauline 150
Pauline Wubben - Telefoniste / Administratief medewerker

Na jaren ervaring in de zakelijke dienstverlening gericht op administratie vult Pauline sinds 2003 het team van Achilles Autolease aan.

Pauline is als telefoniste verantwoordelijk voor het eerste contact met klanten wanneer het algemene nummer van Achilles Autolease wordt gebeld. Waar ze kan beantwoordt ze vragen of zorgt zij dat onze klanten en berijders bij de juiste collega terechtkomen. Ook verzorgt Pauline de facturen rondom de verkoop van onze ex-leaseauto's en brandstofadministratie.

Wanneer Pauline niet klaar staat voor de klanten van Achilles Autolease zit ze graag op de fiets, is ze te vinden in de sportschool of voor de buis om een film te kijken met haar kinderen.  

Jody 150
Jody Dijkhuis - Medewerker Crediteuren

Jody is een crediteurenmedewerkster met bijna 35 jaar ervaring. Sinds 2001 verzorgt zij de crediteurenadministratie bij Achilles Autolease. Jody zorgt er daarnaast voor dat alle voorraden worden bijgehouden zodat de collega’s niet misgrijpen.

Wanneer Jody niet aan het werk is houdt ze van lekker (uit)eten, geniet ze van haar gezin, zon en zee. Jody heeft altijd fanatiek gevolleybald. Helaas is dit wegens een blessure niet meer mogelijk. Nu kijkt ze erg graag naar volleybalwedstrijden, waarbij zij onverminderd enthousiast is.