Waarom Achilles autolease?

Elektrisch leasen

De impact van onze dienstverlening op het milieu beperken, dat is één van de doelstellingen van Achilles Autolease. Zo zijn wij altijd zeer actief bezig met het verminderen van de CO2 uitstoot van ons gehele wagenpark. Ook promoten wij actief elektrisch leasen. Een elektrische auto leasen heeft namelijk een aantal voordelen voor zowel het milieu als de portemonnee: geen CO2 uitstoot, geen gebruik van buitenlandse olie, belastingvoordelen en lage gebruikskosten.

Waarom Achilles Autolease?

Een elektrische auto leasen doet u natuurlijk het liefst bij een organisatie waarvan u weet dat zij, net als u, het milieu voorop hebben staan. Achilles Autolease neemt dit heel serieus. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij als eerste leasemaatschappij het milieucertificaat ISO 14001 hebben gekregen. Verder kunt u bij ons rekenen op: scherpe tarieven, persoonlijke aandacht, deskundig advies, flexibele leaseoplossingen en keuze uit een zeer groot aanbod merken en modellen. Kortom, voor elektrische leasen is Achilles Autolease uw partner.

Maak nu een afspraak

Zorg ervoor dat uw bedrijf voorop loopt en start nu met elektrisch leasen. Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 070-315 52 66. Een e-mail sturen naar info@achillesautolease.nl is natuurlijk ook mogelijk.